Sudocrem

Onderzoek heeft aangetoond dat Sudocrem kwetsbare huid van baby’s beschermt tegen en helpt herstellen van irritaties als luieruitslag. Daarnaast verzacht het middel de huid en houd het de huid mooi glad. Sudocrem is dan ook al vele jaren het meest geliefde middel is tegen luieruitslag, maar wat veel mensen niet weten is dat deze ‘wondercreme’ ook bij andere ongemakken en aandoeningen uitkomst bieden. Zo gebruiken steeds meer mensen met een oudere huid, acne, puistjes, irritaties na het scheren, eczeem, littekens, wondjes en kloofjes deze crème voor een sneller herstel en een zachtere, soepelere huid.

Sudocrem tegen puisten en acne

De meeste anti-acne en anti-puisten middelen bevatten zinkoxide, net zoals Sudocrem dit ingrediënt bevat. De zinkoxide bestrijd de acne, maar wat Sudocrem zo’n fijn middel maakt is dat de overige samenstelling het een vrij vette en vochtinbrengende crème maken waardoor de huid niet uitdroogt. Andere anti-acne en anti-puisten middelen missen deze eigenschap vaak waardoor deze crèmes voor velen een te agressieve werking hebben. Sudocrem wordt daarom steeds vaker gebruikt in de strijd tegen puisten en acne en dat is niet zonder reden. De crème werkt namelijk ontstekingsremmend en bestrijd daarmee puisten en acne zonder de huid uit te drogen, biedt ondersteuning bij de genezing van kleine wondjes en huidirritaties en beschermt de huid tegen andere beschadigingen.


Sudocrem 60grSudocrem 60gr

Het werkzame ingrediënt tegen puisten en acné in Sudocrem is zinkoxide. Verder is de crème erg vet en vochtinbrengende wat ervoor zorgt dat de huid soepel blijft, sneller herstelt en niet uitdroogt. Sudocrem bestrijd puisten dan ook zonder de huid uit te drogen.

Vandaag besteld = morgen in huis

Sudocrem kopen voor maar € 3,05

In het geval van ernstige acne of puisten dan kun je dit beter niet zelf behandelen, maar doe je er verstandig aan om naar de huisarts of een schoonheidsspecialiste te gaan. Heb je slechts een lichte vorm van acne of puisten dan is Sudocrem de perfecte oplossing!


Werking Sudocrem

De werking van Sudocrem valt dan ook kort samen te vatten in de volgende punten:

  • Beschermt de huid tegen beschadigingen
  • Verzacht de huid
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Werkt ontstekingsremmend

Dosering Sudocrem

Sudocrem lijkt in eerste instantie erg dik, maar wanneer je een klein beetje aanbrengt op het gezicht en dit goed uitsmeert blijkt het wel mee te vallen. De crème wordt daarnaast redelijk snel opgenomen door de huid. De juiste dosering valt moeilijk aan te geven. Wanneer je de crème aanbrengt en uitsmeert moet je ervoor zorgen dat er slechts een lichte witte waas overblijft die nauwelijks zichtbaar is. Is de waas te dik of duurt het te lang voordat de crème volledig is ingetrokken dan kun je de volgende keer proberen om iets minder te gebruiken. Merk je vrijwel direct na het aanbrengen van de crème nauwelijks dat er iets op de huid zit dan kun je gerust ietsje meer gebruiken.

Doordat de crème niet stinkt en weinig tot geen zichtbare waas op het gezicht achterlaat na uitsmeren kun je Sudocrem zowel overdag als voor het slapen gaan gebruiken. Veel mensen geven echter de voorkeur om de crème voor het slapen gaan aan te brengen waardoor het gedurende de hele nacht zijn werking kan doen. Vervolgens kun je het gezicht ’s ochtends reinigen en kun je de dag weer fris tegemoet.

Allergische reacties Sudocrem

Sudocrem is een hypoallergeen. Dit wil zeggen dat de crème zeer weinig tot geen allergenen bevat en het risico tot allergische reacties daarmee zeer klein is. Dit maakt Sudocrem dus een uiterst geschikte crème voor een zeer breed publiek.

Sudocrem kopen

Sudocrem kunt u zonder recept kopen bij de drogist of apotheker. Daarnaast kunt u Sudocrem eenvoudig online bestellen bij: